Arnold Boomwerk

Prijsopgave

De prijzen voor onze dienstverlening zijn zeer uiteenlopend en sterk afhankelijk van de standplaats, de toegang tot de standplaats, de omvang en de staat van de boom. Voor de prijsbepaling is het ook van belang of de takken en het stamhout wel of niet afgevoerd moeten worden.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Veiligheidsinspectie

Vanaf €75

Wilt u weten of uw boom nog wel veilig is? Voor een visuele veiligheidsinspectie vanaf de grond brengen wij €75 in rekening. Indien vervolgonderzoek noodzakelijk is, of de kroon klimmend geïnspecteerd moet worden komen er meer kosten bij.

MAAK EEN AFSPRAAK

Snoeien

Vanaf €100

Een beperkte snoeibeurt of het verwijderen van enkele lichte takken op een toegangkelijke standplaats voeren wij voor u uit vanaf €100. Als de hele boom gesnoeid moet worden liggen de pijzen uiteraard hoger. De uiteindelijke prijsstelling is sterk afhankelijk van de grootte van de boom, de mate waarin deze dient te worden gesnoeid en de hoeveelheid hout die moet worden afgevoerd.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bomen verwijderen

Vanaf €200

Het tarief voor het verwijderen van bomen start bij €200 voor een kleine boom. Dat is inclusief het afvoeren van het snoeiafval. Naarmate de boom groter wordt en/of de standplaats complexer loopt het tarief op. Dit geldt zeker als het noodzakelijk is om een hoogwerker of telekraan in te zetten om de boom veilig af te kunnen breken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vraag een offerte aan