Arnold Boomwerk

Klanten referenties

Ik vind het erg prettig met Didy Arnold te werken omdat ze in alles wat ze doet professioneel en doordacht is. Daarbij werkt ze ook snel en doortastend, zonder onnodige risico's te nemen. Je merkt dat ze veel kennis, expertise en een uitgebreid netwerk heeft. Dat geeft mij veel vertrouwen en dat vertrouwen maakt Didy honderd procent waar. Naar aanleiding van deze prettige samenwerking beveel ik Didy dan ook van harte aan bij al mijn vrienden en kennisen.
Norman Bonink, Nijmegen
Arnold Boomwerk heeft in onze tuin een drietal grote bomen verwijderd en een aantal bomen grondig gesnoeid. De grote stammen zijn afgevoerd, de kleinere tot open haardhout verzaagd en de takken versnipperd. Didy is zeer vakkundig en professioneel, werkt hard en communiceert goed. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het geleverde werk en kunnen haar alleen maar van harte aanbevelen!
Ted van de Poll, Naarden
Ik heb Didy gevraagd mijn Noorse Esdoorn te snoeien. Dat deed ze erg goed en voor de afgesproken prijs. Bovendien deed ze dat erg netjes. Ik trof de tuin na afloop keurig aan. En niet onbelangrijk: Didy is een aardige vrouw met voelbaar liefde voor het groen.
André Coumans, Arnhem
Didy is een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Wij wisten niet zeker of we een kapvergunning moesten aavragen voor het verwijderen van een boom. Dit konden wij met een gerust hart aan Didy overlaten. Binnen een dag wisten we dat er geen vergunning nodig was. Omdat de boom in een hele slechte staat verkeerde, is deze binnen twee dagen uit onze tuin verwijderd!
KWBN, Nijmegen

Graag gebruik maken van onze diensten?